Sport kinesitherapie

Onze sport behandelingen

Ontdek de gespecialiseerde behandelingen die wij aanbieden

Sport kinesitherapie

Ik behandel sportblessures en stel op maat gemaakte oefenprogramma’s op om blessures te voorkomen, zowel voor recreatieve als professionele sporters. Of je nu een sportspecifieke blessure hebt aan spieren, gewrichten of pezen, of het nu acuut (zoals een spierscheur) of chronisch (zoals een peesontsteking) is, ik help je met een specifiek oefenprogramma. Dit programma houdt rekening met de oorzaken van je blessure, de sport die je beoefent, de intensiteit, kracht, techniek, en andere factoren om je sportieve doelen snel en veilig te bereiken.
Daarnaast maak ik gebruik van sporttaping, variƫrend van klassieke niet-elastische tape om de beweging van gewrichten te beperken en ondersteuning te bieden, tot elastische tape die kan helpen bij pijnverlichting, gewrichtsondersteuning of verbetering van spierfunctie.
Je kunt bij mij ook terecht voor een stevige sportmassage, waarbij verschillende massagetechnieken worden gebruikt om de spierconditie te verbeteren en het spierherstel te bevorderen, en om de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen uit de spieren af te voeren.
Mijn aanpak combineert manuele therapie met specifieke technieken zoals mobilisaties, triggerpointtherapie, diepe fricties, stretching, sportspecifieke oefentherapie, stabilisatietraining en coƶrdinatieoefeningen.

Waarom Kies Je Voor Kinesa?

Ontdek de unieke waarde die wij bieden voor jouw herstel en welzijn.

Getalenteerd team

Ons getalenteerde team van therapeuten staat klaar om jou te helpen met hun expertise en passie

Persoonlijke Zorg

Bij Kinesa staat jouw welzijn altijd centraal. We bieden persoonlijke zorg en uitzonderlijke service

Scroll naar boven