Onze specialisaties

Onze behandelingen

Ontdek de gespecialiseerde behandelingen die wij aanbieden

01

Revalidatie

Onze revalidatiebehandelingen zijn speciaal ontworpen om jouw te helpen bij het herstel na een operatie. Met behulp van verschillende technieken en oefeningen zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer op de been bent.

Ideaal in geval van:
– Na een operatie of in geval van protheses
– Na een ongeval of ziekte
– Bij pijnklachten

02

Manuele therapie

Bij Kinesa bieden we gespecialiseerde manuele therapieën aan om pijnklachten te verminderen en de mobiliteit te verbeteren. Onze ervaren therapeuten passen verschillende technieken toe om uw spieren en gewrichten te behandelen.

Door middel van een eerste gesprek vormen we een zo goed mogelijk beeld van de klachten. Hierna volgt een lichamelijk onderzoek om in detail een plan te kunnen uitwerken.
Dankzij de manuele technieken voor de gewrichten / blokkages in combinatie met oefeningen op maat vormen we de basis van de behandeling.

03

Sport kinesitherapie

Verhelp en voorkom blessures en verbeter uw prestaties met behulp van onze sportkinesitherapie. Onze therapeuten werken samen met u om uw lichaam te versterken, flexibiliteit te verbeteren en de juiste bewegingspatronen te ontwikkelen.

04

Postnatale kinesitherapie + bekkenbodemeducatie

Dankzij onze jarenlange ervaring met postnatale kinesitherapie en uitgebreide bekkenbodemeducatie ben je bij Kinesa aan het juiste adres. We werken samen aan het verhelpen van alle ongemakken na een bevalling en zorgen mee voor een spoedig herstel.

Waarom Kies Je Voor Kinesa?

Ontdek de unieke waarde die wij bieden voor jouw herstel en welzijn.

Getalenteerd team

Ons getalenteerde team van therapeuten staat klaar om jou te helpen met hun expertise en passie

Persoonlijke Zorg

Bij Kinesa staat jouw welzijn altijd centraal. We bieden persoonlijke zorg en uitzonderlijke service

Scroll naar boven